Energie besparen deze winter? Doe de gratis warmtepompcheck!

Verlaag direct jouw gasverbruik en geniet van een comfortabel warm huis met een warmtepomp!

Gratis persoonlijk warmtepomp advies?

Bespaar dit jaar nog op je energierekening

Haal de warmte in huis met een warmtepomp.

Denk je eraan om op een duurzame manier jouw huis te verwarmen? Een warmtepomp vormt een uitstekend alternatief voor de traditionele gasgestookte cv-ketel. Zelfs als jouw huidige cv-ketel nog niet aan vervanging toe is, zijn er mogelijkheden om op een milieuvriendelijke manier te verwarmen met een warmtepomp. De besparingen zie je meteen terug op jouw jaarlijkse energienota. Bovendien kun je een deel van de aankoopprijs terugkrijgen dankzij de ISDE-subsidie.

Hybride of een All-electric warmtepomp?

Ontdek de zorgvuldig geselecteerde beste warmtepompen voor jou!

Met een hybride systeem wordt bedoeld dat een warmtepomp in samenwerking met een cv-ketel wordt gebruikt voor het verwarmen van een huis. De cv-ketel komt alleen in actie bij zeer koude buitentemperaturen en voor het verwarmen van water. Met dit systeem is het mogelijk om tot 70% van het gasverbruik voor verwarming te besparen. Het vereist echter nog steeds een gasaansluiting. Een alternatief voor het hybride systeem is de zogenaamde all-electric warmtepomp. Zoals de naam al aangeeft, is dit een volledig elektrische warmtepomp, een uitstekende keuze voor huizen die volledig willen overstappen van gas!

Hybride warmtepomp

Bij een hybride systeem wordt een warmtepomp gecombineerd met een cv-ketel. Gedurende het grootste deel van het jaar staat de warmtepomp garant voor de verwarming van de woning, terwijl de ketel verantwoordelijk is voor de warmwatervoorziening en alleen in werking treedt wanneer de buitentemperaturen bijzonder laag zijn.

All-electric warmtepomp

Bij een all-electric oplossing heb je geen cv-ketel of gasaansluiting meer nodig. De geavanceerde warmtepomp neemt zelfstandig de verantwoordelijkheid op zich voor zowel het doeltreffend verwarmen van de woning als het voorzien in warm water, waardoor duurzaamheid en comfort naadloos samenkomen. Bovendien draagt deze innovatieve benadering bij aan een milieubewuste en comfortabele leefomgeving.

Drie redenen waarom je nu een warmtepomp wil kopen

Bereid je voor op een voordelige winter! Vraag vrijblijvend advies en bespaar deze winter al.

Het prijsplafond vervalt op 31 december 2023. Ontdek hoe onze warmtepompen je energierekening verlagen.

Hoe kouder het is, hoe meer je bespaart. Voel de warmte zonder zorgen over je energierekening

Vanaf 2026 is het verplicht om bij ketelvervanging een (hybride) warmtepomp te installeren

Wij regelen je subsidie

Als je overweegt om in 2023 een warmtepomp of zonneboiler te installeren, opent zich niet alleen de mogelijkheid om te profiteren van een subsidie tot 30% van de aanschafkosten, maar ook om de terugverdientijd aanzienlijk te verkorten. Deze rendabele investering maakt duurzame energievoorzieningen nog aantrekkelijker. Bij de hybride warmtepompen van Solaar kan de terugverdientijd zelfs worden gereduceerd naar 3-5 jaar. Ontdek hoe Solaar niet alleen in duurzame technologieën investeert, maar ook jouw subsidie regelt om zo de overstap naar een milieuvriendelijkere energiebron nog eenvoudiger te maken.

Solaar - Jouw partner voor warmtepompen

Makkelijk en snel geregeld!

Aanvraag gedaan? Dan nemen we snel contact met je op. Jij en onze laadspecialist bepalen welke oplossing het beste bij jou past. 

Onze warmtepomp specialist neemt telefonisch contact met je op om de warmtepomp volledig af te stemmen op jouw voorkeuren. Na akkoord ontvang je de definitieve offerte.

Wij installeren de warmtepomp op een gewenste datum. Je kunt thuis direct genieten van een comfortabel warm huis. 

Advies nodig? Wij helpen je graag van advies tot installatie

Ontvang vrijblijvend advies over warmtepompen, ontdek directe besparingen op energiekosten en geniet van een comfortabel warm huis. Bij Solaar bieden onze specialisten persoonlijk advies.