Op zoek naar een laadpaal voor jouw elektrische auto?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor volledige ondersteuning, met persoonlijk advies en een op maat gemaakte offerte.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor volledige ondersteuning, met persoonlijk advies, een op maat gemaakte offerte, en professionele installatie, zowel bij je thuis als op de zaak.

Gratis persoonlijk laadpaal advies? Wij helpen je graag.

Ontdek het gemak van een eigen laadpaal!

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland, met al meer dan 954.000 elektrische en hybride auto’s op de weg in 2023. Niet alleen is het milieuvriendelijk, maar het bespaart ook flink op je kosten. En wat maakt het nog beter? Een eigen laadpaal voor de deur!

Wil jij ook genieten van het gemak van thuisladen? Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies om de beste oplossing voor jouw situatie te vinden. Geen verplichtingen, gewoon een vrijblijvende offerte op maat.

Altijd de perfecte laadpaal voor jouw behoeften!

Ontdek de zorgvuldig geselecteerde beste laadpaal voor jou!

Bij ons vind je diverse types laadpalen voor thuis. Wil je weten welke het beste bij jou past? Vraag direct laadpaal-advies aan. Zo ben je verzekerd van een laadpaal die perfect aansluit op jouw wensen en het laadvermogen van jouw elektrische auto.

Jouw auto eenvoudig opladen met de SOL APOLLO Series

De nieuwe generatie EV Chargers van Solplanet zijn voorzien van de nieuwste technologie en bieden een veilige en slimme ervaring.

Makkelijk en snel geregeld!

Geregeld van advies tot installatie

Aanvraag gedaan? Dan nemen we snel contact met je op. Jij en onze laadspecialist bepalen welke oplossing het beste bij jou past. 

Onze laadspecialist neemt telefonisch contact met je op om de laadpaal volledig af te stemmen op jouw voorkeuren. Na akkoord ontvang je de definitieve offerte per e-mail.

Wij installeren de laadpaal op een gewenste datum. Je kunt thuis direct je elektrische auto opladen.

Weten wat er bij jou mogelijk is? We geven je graag goed advies.

Heb je vragen over je laadpaal, de installatie of elektrisch rijden in het algemeen? We helpen je graag verder. Bij Solaar krijg je persoonlijk advies van onze specialisten.