Kom in contact

Stel je vraag via e-mail: klantenservice@solaar.nl 

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 16:00 uur bereikbaar.

Spinveld 15, 4815 HR Breda
(bezoek enkel op afspraak)

Veelgestelde vragen

Ons doel is om jouw leven makkelijker te maken door alles zorgvuldig te plannen. Als je toch nog vragen hebt over onze zonnepanelen, omvormers, installatie of andere zaken, dan kun je altijd contact opnemen met ons voor hulp.

Vanaf de oriëntatie tot de installatie staan we je bij in het hele proces. Onze zonnepanelen expert komt bij je langs voor een persoonlijk gesprek om je het beste advies te geven.

- Hoge kwaliteit panelen en omvormers
- Snelle plaatsing en vakkundige installatie
- 100% tevredenheids-garantie
- Installatie- en productgarantie
- Inzicht in je teruglevering
- Helder, transparant en deskundig

De installatietijd van zonnepanelen varieert afhankelijk van de omvang van het systeem en eventuele andere factoren die moeten worden geregeld. Over het algemeen streven we ernaar om zonnepanelen binnen één dag te installeren.

Het beste type zonnepaneel voor jouw woning hangt af van verschillende factoren, zoals de beschikbare ruimte, de dakoriëntatie, het budget en persoonlijke voorkeuren. We kunnen een professionele evaluatie uitvoeren en je adviseren over het meest geschikte type zonnepaneel voor jouw situatie.

Het aantal benodigde zonnepanelen hangt af van je energieverbruik en de beschikbare dakruimte. We kunnen een nauwkeurige berekening maken op basis van je energieverbruik en de specifieke kenmerken van je dak.

De kosten van een zonnepanelensysteem variëren afhankelijk van het aantal panelen, het type paneel, de installatiekosten en eventuele extra componenten. We bieden graag een offerte op maat aan op basis van je specifieke behoeften.

De gemiddelde levensduur van zonnepanelen ligt meestal tussen de 25 en 40 jaar. Moderne zonnepanelen hebben vaak een garantieperiode van 25 jaar op de vermogensopbrengst.

Ja! Met de monitoring platform is het mogelijk om de stroomproductie van elk systeem te monitoren en de hoeveelheid stroom in de gaten te houden.

Als je straks opgewekte stroom hebt door middel van zonnepanelen, maar niet alles verbruikt blijft er stroom over. Het stroomverbruik van jouw huishouden kan dan lager zitten dan de opbrengst.

Door middel van de salderingsregeling krijg je een vergoeding voor de stroom die jij terug levert via het net. Dit is de stroom die je over hebt gehouden en niet gebruikt.

Nog geen antwoord op je vraag?

Als je nog steeds geen antwoord hebt gevonden op je vraag, dan kun je ons een bericht sturen. Onze medewerkers zullen binnen 24 uur reageren op jouw vraag. Vergeet niet om je postcode en huisnummer te vermelden, zodat wij sneller kunnen reageren en betere service kunnen bieden.