Bespaar direct op je energiekosten met een slimme thuisbatterij

Maak vandaag nog de overstap naar de toekomst van energie

Bespaar direct op je energiekosten met een thuisbatterij

Ontdek de voordelen van slimme thuisbatterijen.

Het is een geweldige oplossing om de overtollige zonne-energie die je opwekt op te slaan voor later gebruik. Zo kun jij die energie benutten op momenten dat er minder zonlicht beschikbaar is. Met de slimme thuisbatterijen van Solaar kun jij niet alleen optimaal gebruikmaken van zonne-energie, maar ook de energiebalans corrigeren. Denk aan het verschil tussen dag en nacht, of tussen een zonnige en een bewolkte dag. We plaatsen de thuisbatterij meestal aan de muur, bijvoorbeeld in de kelder, carport of schuur, zodat deze niet in de weg hangt. Klaar om jouw energie efficiënt te benutten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Ontdek de perfecte thuisbatterij voor jouw huis!

Bij Solaar begrijpen we dat elk huishouden uniek is.

Daarom bieden we diverse slimme thuisbatterijen die zijn afgestemd op verschillende behoeften en situaties. Of je nu in een appartement woont, een rijtjeshuis hebt of een vrijstaande woning bezit, wij hebben de ideale thuisbatterij voor jou. Onze batterijen zijn ontworpen om elektriciteit op te slaan en te gebruiken wanneer jij dat nodig hebt, waardoor je kunt profiteren van hernieuwbare energiebronnen en je energiekosten kunt verlagen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Solaar!

De voordelen van een slimme thuisbatterij

Efficiëntie, onafhankelijkheid en kostenbesparing.

Zonder een thuisbatterij benut je meestal slechts ongeveer 30% van de energie die je opwekt. Met een thuisbatterij kan dit rendement stijgen tot wel 100%.

Heb je een dynamisch energiecontract? Met een thuisbatterij kun je slim inspelen op fluctuerende energieprijzen. Zo kun je energie op gunstige momenten terugleveren aan het net of juist opslaan voor later gebruik.

Door efficiënt gebruik te maken van een slimme thuisbatterij kun je jouw afhankelijkheid van jouw energieleverancier verminderen en tegelijkertijd jouw maandelijkse kosten verlagen.

Optimaliseer de energie van jouw bedrijf

Ontdek onze diverse zakelijke slimme energieopslagsystemen!

Voor bedrijven bieden wij ook op maat gemaakte oplossingen. Of je nu een klein kantoor hebt of een groot bedrijfspand bezit, wij hebben diverse zakelijke energieopslagsystemen die passen bij jouw behoeften. Onze systemen zijn ontworpen om efficiënt elektriciteit op te slaan en te gebruiken, waardoor je kunt profiteren van hernieuwbare energiebronnen en kosten kunt besparen op je energierekening. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijf bij Solaar!

Een slimme thuisbatterij in 3 stappen

Makkelijk en snel geregeld!

Aanvraag gedaan? Binnenkort nemen we contact met je op. Samen met onze specialist voor thuisbatterijen bekijk je welke oplossing het beste bij jou past.

Onze thuisbatterij specialist neemt telefonisch contact met je op om de thuisbatterij volledig af te stemmen op jouw voorkeuren. Na akkoord ontvang je de definitieve offerte.

Laat ons de volledige installatie van jouw thuisbatterij voor je regelen, op een datum die jou het beste uitkomt. We zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat je meteen kunt genieten van de voordelen.

Advies nodig? Wij helpen je graag!

Ontvang vrijblijvend advies over thuisbatterijen, ontdek directe besparingen op energiekosten en geniet van een comfortabel warm huis. Bij Solaar bieden onze specialisten persoonlijk advies.